TERRASSA I BADALONA, CIUTATS AMFITRIONES AQUEST CAP DE SETMANA

Aquest cap de setmana comença la batalla per a ser el millor amfitrió de Catalunya. Els amfitrions s’hi deixaran la pell per demostrar que són els qui més en saben del seu municipi i els qui tenen unes armes més eficaces per deixar els seus convidats, i també els espectadors, bocabadats. T’ho perdràs?

La batalla del sud a Joc d’amfitrions s’inicia amb la visita dels sis primers concursants a Terrassa. Aquest dissabte a les 22h al dial 159 de Movistar+ (@laxarxatv) i a la teva televisió de proximitat. L’amfitriona Teresa Casals serà l’encarregada de mostrar la seva ciutat als companys. Veurem com se les empesca per captivar-los. Seran receptius els visitants a les propostes de la Teresa? Començaran a aparèixer les estratègies per ser el millor amfitrió de Catalunya?

Segona ciutat de la batalla del sud a Joc d’amfitrions. Cinc visitants i una amfitriona, la Judith Themistanjioglus, desembarquen a Badalona. Aquest diumenge 25 de setembre a les 22h al dial 159 de Movistar+ (@laxarxatv) i a la teva televisió de proximitat.
Baetulo i el mar mediterrani com a principals bases. Seran suficients per erigir-la com a millor amfitriona de Catalunya?