LA BATALLA JA HA COMENÇAT

Els amfitrions del sud ja es coneixen i ja s’han fet amics. Impera el bon rotllo, la complicitat i l’amor fraternal. Però també han sorgit les primeres rivalitats, les primeres crítiques a l’actuació de l’amfitrió i les estratègies per deixar fora de joc als altres i guanyar la batalla. I és que Joc d’amfitrions és, per damunt de tot, un concurs.

Així començava la ruta dels amfitrions pel nostre país. Dissabte vam visitar Terrassa de la mà de la Teresa Casals, tota una dama egarenca, coneixedora de la seva ciutat i orgullosa de poder-ne lloar la història i les excel·lències tot conduint amb destresa un segway. Uns cigrons hipercalòrics i la festa de la Culturassa van arrodonir la visita. Ho hauran apreciat els seus companys?

Diumenge va ser el torn de la Judith Themistanjioglus, la Themis, pels amics. A bord d’un quetx van salpar els nostres amfitrions per veure des del mar la costa badalonina, degustar un bon vermutet i entonar, per dir-ho d’alguna manera, el que segurament serà el ‘hit’ d’aquest proper estiu… o no. L’antiga Baetulo i els xuxos de crema de tota la vida però que a Badalona els anomenen com volen, també van ser presents en una jornada ‘macarrònica’…

I ja tenim la primera classificació oficial de Joc d’amfitrions! Hi haurà canvis de posicions amb l’entrada en joc de la resta de concursants? Mantindrà la Themis la seva hegemonia? Les respostes, en els següents capítols, com cada cap de setmana, dissabte i diumenge a les 22h!