VILANOVA I TÀRREGA, PROPERES DESTINACIONS DELS AMFITRIONS

L’etapa del sud de Joc d’amfitrions arriba aquest cap de setmana al seu equador. Dissabte 1 d’octubre visitem Vilanova i diumenge 2, Tàrrega.

En la visita de Vilanova els amfitrions viuran experiències d’allò més diverses, tastaran de ben a prop la cultura popular de Vilanova, veuran la ciutat des de perspectives inèdites per a molts i seran partícips dels bons costums culinaris de la capital del Garraf. Tot plegat de la mà de Lluís Amarè, vilanoví de socarrel que presentarà així les seves credencials per esdevenir el millor amfitrió de Catalunya.

Diumenge 2 d’octubre serà el torn de l’Albert Fitó, targarí implicat de manera activa en la vida associativa de la seva ciutat, no estalviarè esforços en fer que els visitants se sentin ben acollits a Tàrrega. Coneixerem la cultura popular de la vila, ens aproparem al seu passat industrial i ens endinsarem en la bona tasca d’una de les entitats més especials de la comarca.

Tot plegat, dissabte i diumenge a les 22h a La Xarxa Televisions (dial 159 de Movistar+) i a les televisions de proximitat.