EL LLUIS SUMA ELS MATEIXOS PUNTS QUE LA THEMIS

Ja hem passat l’equador de la batalla del sud i la cosa està ben ajustada. El Lluís Amarè, amb la seva tasca com a amfitrió de Vilanova i la Geltrú, ha aconseguit situar-se en una posició d’empat tècnic amb la Themis, de Badalona. I ho va aconseguir fent vibrar els seus convidats amb un esclat de festa final espectacular que va deixar els amfitrions encantats amb tota la fanfàrria vilanovina. Abans, però, va introduir-los en el món de l’art i també de la gastronomia local, deixant clar que el xató original és de Vilanova… o no. Un dinar amenitzat amb l’ajuda de dos mags sorprenents i una passejada amb carruatge pel centre de la vila van ser algunes de les altres eines que va usar l’amfitrió garrafenc per deixar els seus convidats bocabadats.

L’Albert Fitó assumia el paper d’amfitrió a Tàrrega conscient que els seus anteriors contrincants havien deixat el llistó força alt. La història del cacauero va sorprendre els convidats que encara van obrir més la boca quan van poder recórrer la ciutat en un flamant Cadillac del 59. La visita a l’associació El Rosal va ser una bona mostra de l’esperit solidari dels targarins mentre que la festa al Parc de Sant Eloi, va ser la confirmació que a Ponent també en saben molt de muntar festa grossa. Com no podia ser d’altra manera, els garrotins no podien faltar a la cita i van ser els encarregats d’amenitzar una experiència que va ajudar als convidats a apropar-se al passat industrial de la ciutat. Suficients arguments per superar els adversaris?

Les properes cites seran aquest cap de setmana a Sant Esteve Sesrovires, de la mà del Ramon Medina, i a Tortosa, amb l’amfitrió Robert Sabaté. Aleshores coneixerem ja el primer semifinalista de Joc d’amfitrions. Caldrà estar ben atent!