ÚLTIMES PARADES DEL SUD A JOC D’AMFITRIONS I PRIMER FINALISTA

Aquest cap de setmana descobrirem qui serà el primer finalista de Joc d’amfitrions. Serà en el capítol de diumenge quan els amfitrions es reuneixin en una sala noble del Parador de Tortosa per descobrir quin dels sis primers concursants guanya l’etapa del sud del reality de proximitat.
Abans, però, farem parada a Sant Esteve Sesrovires, amb l’amfitrió Ramon Medina. Ens endinsarem en la pau i la calma de la Masia de Can Julià per veure les habilitats dels concursants amb l’art de la ceràmica, tastarem alguns productes típics de la zona, farem esport i gaudirem d’una visita especial a les caves Ca n’Estella. Activitats, totes elles, acompanyades de moments de riures, de complicitats i de bones vibracions. Malgrat això, el final del concurs per a cinc d’ells és inevitable i tots volen ser finalistes així que caldrà veure com valoren els convidats la tasca del Ramon.
Serà dissabte, com sempre a les 22h per La Xarxa Televisions (dial 159 de Movistar+) i a les televisions de proximitat.

El Robert Sabaté serà l’últim dels amfitrions a presentar les seves credencials, i ho farà a la seva estimadíssima Tortosa. L’Ebre acollirà els concursants amb tota la seva grandesa però no, no tastaran l’aigua dolça sinó l’aspror de l’asfalt… El Roby els portarà a competir al Kàrting Terres de l’Ebre, veurem si hi ha cap paral·lelisme entre el guanyador de la cursa i el vencedor que coneixerem en finalitzar la jornada… Una bona paella marinera amb productes autòctons i un tastet sobre la història de la ciutat i les Festes del Renaixement posaran el punt i final a la visita organitzada pel Robert.

I finalitzada la visita a Tortosa veurem qui s’erigeix finalment com a guanyador per poder disputar amb el finalista del nord, el títol de millor amfitrió de Catalunya. No us ho perdeu! Diumenge a les 22h per La Xarxa Televisions (dial 159 de Movistar+) i a la vostra televisió de proximitat.