JA TENIM PRIMER FINALISTA!: EL LLUIS AMARÈ, DE VILANOVA I LA GELTRÚ

L’amfitiró de Vilanova i la Geltrú, Lluís Amarè, és el flamant primer finalista del ‘reality’ de proximitat Joc d’amfitrions. Tortosa va ser l’última parada dels concursants del sud i allà és on, sota el resguard del Castell de la Suda, es van realitzar les últimes valoracions. Un empat tècnic entre la Themis i el Lluís va posar emoció al veredicte final, que va estar en mans dels altres quatre amfitrions ja descartats per esdevenir el millor amfitrió de Catalunya.

amfistortosa12amfistortosa13

Abans,però, el Robert havia exercit com a amfitrió a la capital de l’anomenada ‘quinta província’, les Terres de l’Ebre. En Robert va sorprendre els seus convidats amb un inici motoritzat de la visita, amb una cursa de karts. En Roby potser no està massa implicat amb el teixit associatiu que de la ciutat però té una cosa molt clara, un bon amfitrió ha de cuinar per als seus convidats i aquest és un punt mot important a favor seu. Per això no va dubtar en fer una tradicional paella ebrenca amb arròs del Delta. Finalment, un tastet de la Festa del Renaixement va cloure el pas dels amfitrions pels carrers tortosins.

amfistortosa2
Els amfitrions van arribar a Tortosa relaxats després d’haver passat un dissabte d’alts i baixos a Sant Esteve Sesrovires. El Ramon es va lluir amb el taller de Raku i la mística de l’espai triat per fer-lo però va patinar amb una classe d’spinning tant típica de Sant Esteve com els karts de Tortosa… Amb tot, el final regat amb vi i cava i la bona música del conjunt local Painomi van calmar les feres. Les valoracions, van ser més positives del que preveien hores abans les seves cares desencaixades dalt la bicicleta.

amfisstesteve4   amfisstesteve5