ÉS EL TORN DELS AMFITRIONS DEL NORD

Joc d’amfitrions inicia una nova etapa, la del nord de Catalunya. Sis nous concursants es disputen, a partir d’aquest cap de setmana, una plaça a la final per esdevenir el millor amfitrió del país. Albert Donaire, d’Olot; Montserrat Ponsa, de Granollers; David Sunyer, de Vic; Mireia Enfedaque, de Súria; Quim Fuentes, de Girona i Ruth Bober, de Ribes de Freser, són els noms dels amfitrions que, durant els propers dies, ens oferiran una lluita aferrissada per demostrar que saben com ningú acollir els visitants al seu municipi i explicar-los les seves virtuts.

En els propers capítols, descobrirem els municipis del nord a través de la relació que té cadascun dels amfitrions amb la seva vila. Elles i ells ens mostraran racons singulars d’Olot, de Vic, de Ribes…, de vegades sobradament coneguts, de vegades inèdits, però sempre des d’un punt de vista especial. La gastronomia, ja sigui en una elegant taula d’una fonda, en una cova o al bell mig de la natura serà una de les millors excuses per deixar de banda la rivalitat i fer aflorar moments de complicitat i d’humor.

Ara bé, les valoracions de cada prova i les votacions, prometen ser dignes de les grans batalles. No us ho perdeu!
Les primeres parades aquest dissabte a Olot i diumenge a Granollers. A les 22h al dial 159 de Movistar+ i a les televisions de proximitat.