VIC I SÚRIA REBEN ELS AMFITRIONS

El David Sunyer serà l’amfitrió de Vic aquest dissabte 22 d’octubre. Amb ell, els amfitrions del nord, aprendran a fer una autèntica llangonissa de la plana, coneixeran el peculiar nom dels capgrossos de Vic i demostraran la seva destresa, o la manca d’aquesta, dalt d’uns patins.
La festa i el menjar són, per regla general, elements ben valorats pels amfitrions. Ho serà també el tast d’hoquei que els ha preparat el David? Hi haurà algun accident inesperat? Caldrà estar ben atents a la pantalla aquest dissabte a les 22h a La Xarxa Televisions (dial 159 de Movistar+) i a les televisions de proximitat.

                                         

Diumenge 23 serà el torn de la Mireia Enfedaque, que mostrarà la seva Súria natal als amfitrions. Com no podia ser d’altra manera, les caramelles tindran un paper protagonista en aquesta jornada, on viurem els desafiaments per veure qui té més traça amb la ballesta. I més riures hi haurà en un dinar sobreescalfat en un indret inèdit. I les mines de Súria? Les visitaran els nostres amfitrions o la Mireia els té preparada alguna altra sorpresa? Ho veurem diumenge, com és habitual a les 22h a La Xarxa Televisions (dial 159 de Movistar+) i a les televisions de proximitat.