RIBES DE FRESER DECIDEIX EL FINALISTA DEL NORD

‘Joc d’amfitrions’, el ‘reality’ de les televisions de proximitat, tanca una nova etapa en el seu viatge per tota la geografia catalana. Aquest diumenge a Ribes de Freser (Ripollès) sabrem qui guanya la batalla entre els participants de les comarques del nord del país i es proclama, per tant, segon i últim finalista del concurs. Un punt i a part que donarà pas a l’enfrontament entre els dos vencedors, el del nord i el del sud, a la final, prevista el 5 de novembre. Una gran cita que tindrà lloc a Reus, ciutat neutral, i que comptarà amb la presència de la resta d’amfitrions com a convidats especials. Recordem que el vilanoví Lluís Amaré va ser escollit fa unes setmanes l’amfitrió de les comarques del sud.

Dissabte, visita a Girona

Abans, però, aquest cap de setmana, caldrà veure amb quins arguments se saben vendre els dos últims amfitrions del nord a concursar. Dissabte el ‘reality’ visita Girona a través de Quim Fuentes. El gironí no deixarà ningú indiferent amb la seva proposta de gimcana per la ciutat, la seva traça amb les flors i els seus dots musicals. Enmig d’aquesta activitat tan intensa, els amfitrions hauran de treballar una mica per elaborar un dinar amb productes frescos de la zona.

Ribes de Freser decideix, amb sorpresa final

Res no està guanyat fins que no arriba l’última batalla. I aquesta es lliurarà diumenge a Ribes de Freser. La Ruth Bober serà l’encarregada de tancar l’etapa del nord a la bonica vila pirinenca. La Vall de Ribes no s’entén sense la Vall de Núria i viceversa, i és per això que la Ruth convidarà els amfitrions a tastar què va representar i què representa encara aquesta unió, a través del mític cremallera de Núria. Un tast d’herbes de la zona i un altre de gintònics donaran pas a una sessió de massatges en un spa enclavat a la muntanya.

Tant relax, però, no evitarà els nervis de les votacions finals, que poden comportar algunes sorpreses per als concursants.

                               

‘Joc d’amfitrions’ es pot veure els dissabtes i els diumenges a les 22h al canal 159 de Movistar+ i a les televisions de proximitat.