LA RUTH BOBER ÉS L’ALTRA FINALISTA DE JOC D’AMFITRIONS!

Ribes de Freser va ser l’escenari de la final del nord i també el talismà que va donar el pas a la gran final a la seva amfitriona, Ruth Bober. La ribetenca va usar els seus coneixements sobre la vila i la seva implicació en la vida social i cultural del municipi per oferir als companys una experiència única que tots van valorar de manera molt positiva.Una de les primeres apostes guanyadores de Bober va ser una incursió en el passat de la Vall de Ribes a través de la història del cremallera de Núria, talment com si els amfitrions s’endinsessin en una versió casolana del film ‘Retorn al futur’.  La pràctica de l’esquí sobre asfalt, el tast d’infusions i de gintònics i un final relaxant en un spa van dur la Ruth a la victòria.

amfisribes10 amfisribes13

El dia anterior, el Quim Fuentes també va tenir la seva oportunitat mostrant Girona als companys. Un tomb reconvertit en gimcana per la vila gironina, un dinar amb alguns entrebancs i una sessió musical d’allò més sorprenent no van ser suficients per obtenir una puntuació superior a la de la resta d’amfitrions.

amfisgirona1amfisgirona3

I ara ja toca pensar en la gran final a Reus, una ciutat neutral, pràcticament desconeguda per al Lluís Amarè i per a la Ruth Bober, que s’enfrontaran en una jornada que promet ser d’allò més apassionant. Els dos finalistes de ‘Joc d’amfitrions’ hauran de pintar amb les seves estratègies el llenç en blanc que representa la capital de Baix Camp per a ells. Jugar a deixar bocabadats la resta de companys i aconseguir esdevenir el millor amfitrió de Catalunya no serà fàcil. Però un creuer de luxe pel mediterrani com a recompensa, bé que s’ho val. La figura de Gaudí, el famós vermut, el teixit cultural de la ciutat i la seva gastronomia, seran alguns dels elements que usaran els amfitrions per explicar la ciutat de Reus com si fos casa seva.

Veurem com se’n surten aquest dissabte dia 5 de novembre a les 22h a les televisions de proximitat i al dial 159 de Movistar+. Qui serà el vencedor de la primera edició de ‘Joc d’amfitrions’?