LA GRAN FINAL DE JOC D’AMFITRIONS, A PUNT

Aquest dissabte, dia 5 de novembre, a les 22h s’emet la gran final de Joc d’amfitrions, el primer ‘reality’ de les televisions locals. En un capítol especial que tindrà una durada superior als dels capítols regulars, els dos finalistes, Ruth Bober i Lluís Amarè es disputaran el poder ser erigit com a millor amfitrió de Catalunya.

amfisreus1

Reus, capital del Baix Camp, acollirà la batalla definitiva entre la campiona de l’etapa de les comarques del nord del país, la ribetana Ruth Bober i el campió de les del sud, el vilanoví Lluís Amarè. Els companys del sud i del nord eliminats en seran els testimonis i decidiran qui guanyarà el concurs i s’endurà el creuer de luxe pel Mediterrani.

Reus, un llenç en blanc

Per aconseguir la recompensa final, l’amfitriona del nord i el del sud es veuran les cares per primera vegada en un territori neutral, la ciutat de Reus. Per a ells, serà com tenir davant un llenç en blanc. Aquí no podran comptar amb els avantatges de jugar a casa, com va passar a Vilanova i la Geltrú en el cas del Lluís, o a Ribes de Freser en el de la Ruth. El suport del teixit associatiu i el coneixement de la història, les tradicions locals i la gastronomia són aspectes que hauran de treballar per aconseguir sorprendre els companys i convèncer-los que, fins i tot en una vila que no és la seva, saben ser els millors amfitrions.

El vermut de Reus i Gaudí seran alguns dels protagonistes de la final

Recopilar en un sol matí els elements més rellevants d’una ciutat per mostrar als visitants no és fàcil, i menys si no n’ets veí. Aquesta serà la tasca de la Ruth i el Lluís, que, amb tot, ens oferiran un tast significatiu del que és Reus. No hi faltaran trets distintius de la capital del Baix Camp, com la figura de Gaudí o el reconegut vermut.

Tot plegat donarà pas a unes votacions finals d’allò més emocionants. Veurem com actuen els amfitrions d’un i altre bàndol a l’hora de valorar la tasca dels finalistes i quin paper juguen les simpaties cap al Lluís o cap a la Ruth per decidir qui guanya la batalla final. Dos jurats especials i reusencs de soca-rel, el músic Joan Masdéu i l’escriptora Marta Magrinyà, acompanyaran els amfitrions durant la jornada i tindran l’última paraula en cas d’empat.

amfisreus15

Un capítol apassionant que podrem veure aquest dissabte a les 22h a les televisions de proximitat i al dial 159 de Movistar+.